Frontløbere i byggeriets processer

Om os

Lean Construction - DK er d. 1. januar 2020 overgået fra at være en forening til at være et netværk under Værdibyg. Netværket arbejder for at trimme byggeprocessen, og er samlingsstedet for de danske aktiviteter for Lean Construction/Trimmet Byggeri.


Lean Construction - DK arbejder med at udbrede og implementere Lean Construction i dansk byggeri og at udbrede både danske og internationale erfaringer om den trimmede byggeproces.

Lean Construction - DK er forankret hos Bygherreforeningen, med Morten Skaarup Jensen (lcdk@leanconstruction.dk) som kontaktperson.

Lean Construction - DK henvender sig til alle aktører i byggeprocessen, og medlemmerne tæller både store og små virksomheder indenfor en række brancher; bygherrer, rådgivere, entreprenører, leverandører, producenter, brancheorganisationer og uddannelses-institutioner.

Netværket udarbejder vejledninger og kurser om forbedring af produktivitet og samarbejde i byggeprocessen.

Herudover arrangerer netværket medlemsmøder om aktuelle problemstillinger og udfordringer i byggeprocessen. Møderne afholdes enten som oplæg fra inviterede eksperter eller som diskussions fora, hvor medlemmerne sammen diskuterer og udvikler forståelsen for byggeprocessen.