Frontløbere i byggeriets processer

Styrk dine processer i projekteringen, og tænk arbejdsmiljø ind fra start

Lean Construction-DK og  Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere foreningen inviterer til  traditionen tro til vores populære fællesmøder i januar. Emnet er, hvordan styrkede processer omkring kortlægning og risikostyring i projekteringen kan sørge for at få den rigtige viden i spil til fordel for et bedre planlagt bygge- og anlægsprojekt og et godt arbejdsmiljø på byggepladsen. 

Vær med til at få arbejdsmiljøet endnu højere på tjeklisten, når vi  traditionen tro inviterer til de meget besøgte nytårsmøder med Videntjeneste om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere.

Program:

  • Karina Henriksen, NCC: Præsentation af dialogværktøj med fotos og hvordan det  i samspillet med de projekterende anvendes til at få tænkt arbejdsmiljø og bygbarhed ind i projektet.
  • Leif Pugé, Sweco: Præsentation af koncept for arbejdsmiljøkoordinering under projekteringen inspireret af lean-værktøjer, samt erfaringer fra undervisning af projekterende
  • Workshop - Hvad skal der til for at få arbejdsmiljø med i processerne allerede i projekteringen?
  • Ib stejlborg, Strunge Jensen A/S: Hvordan indarbejdes arbejdsmiljø i processerne under projekteringen? (Kun København)
  • Netværk over en sandwich

Tilmelding: 

Mødet er gratis, og tilmelding sker efter først-til-mølle. 

 

Tilmelding til arrangementet