Frontløbere i byggeriets processer

ProcesPrisen 2016: Succesfulde byggeprocesser - første runde!

"Det er kendt, at gode processer er den væsentligste driver for øget produktivitet inden for byggeriet. Derfor er det også vigtigt for os at vise de gode processer frem", siger formand for Lean Construction-DK, Randi Muff Christensen.

Formålet med prisuddelingen er at sætte fokus på den usynlige del af byggeriet, som ikke står tilbage, når byggeriet er færdigt, men som er afgørende for, om byggeriet bliver godt og effektivt udført.

"Mange priser inden for byggesektoren gives til den færdige bygning, men vi vil gerne sætte pris på selve byggeriet, på det som sikrer godt samarbejde, et godt byggeforløb og ikke mindst en bedre produktivitet", supplerer formanden for Boligfonden Kuben, Gøsta Knudsen.

Når ProcesPrisen uddeles for sjette gang af BoligfondenKuben og Lean Construction-DK, bliver vinderen præmieret for at have sikret succesfulde byggeprocesser i praksis, som kommer hele branchen til gode.

Ansøgningsfristen var mandag den 18. april 2016, og de mange gode forslag er ved at blive gennemgået. I løbet af maj og juni besøges de udvalgte kandidater.

Ultimo juni annonceres resultatet sammen med vinderprojekt og tid & sted for prisoverrækkelsen.

Læs mere