Frontløbere i byggeriets processer

Mød de tre nominerede til Boligfonden Kubens Procesprisen 2019!

Den d. 31 oktober kl. 15.-17. kan du høre de helt ekstraordinære historier bag hver af nominerede til Procesprisen 2019. Prisen uddeles d. 7 november på Building Awards 2019. 

Fælles for de tre nominerede er en nytænkende tilgang til både processer, samarbejde og organisering, der alle har bevist sit værd i de færdige projekter, som hvert hold i teams kan være stolte af.

På dagen præsenterer hver af de nominerede deres nyskabende processer, og fortæller hvorfor netop de, skal vinde Procesprisen 2019. 

De tre nominerede du kan møde, er:

  • Teamet bag renoveringen af Falkoner Center. Nomineret for at skabe en stærk proces i et udfordrende renoveringsprojekt, der viser hvordan partnering og gode samarbejdsprocesser gør det muligt at håndtere de svære forudsætninger og vilkår succesfuldt.
  • Partnerskabet ByK med TRUST. Nomineret for det avancerede procesarbejde, der har bevist sit værd i eksekveringen af en enorm portefølje, hvor projekter bliver leveret i den rigtige kvalitet. ByK med TRUST er et strategisk partnerskab for Byggeri København, der består af seks virksomheder. 
  • Teamet bag opførelsen af DTUs bygning 310: Nomineret for opførelse af laboratoriebygningen 310, hvor man har brugt integreret samarbejde som fundament for både relationer og processer. En tilgang der muliggør at et avanceret laboratoriebyggeri færdiggøres både til tiden og overholder budgettet.


Om Building Awards 2019

Building Awards 2019 sætter fokus på byggeriets værdiskabelse og det medfølgende ansvar for at samarbejde, så en opgave bliver løst med det bedst mulige resultat, ikke kun for bygherren, men også for samfundet og de andre aktører i værdikæden.

Building Awards finder sted den 7. november og starter med et fagligt seminar på BLOX. Seminaret efterfølges af et stort awardshow på The Plant. Her uddeles i løbet af aftenen en række spændende priser, der hver især hædrer dele af byggebranchen.

Læs mere om Building Awards.
 Programmet for eftermiddagen er:
 
Velkomst 
v. Lean Construction DK

Teamet bag renoveringen af Falkoner Center.
v. Christian Hartmann & Mette Munkedal Tange, ATP Ejendomme og Dennis Nielsen & Casper Kasting, NCC

Partnerskabet ByK med TRUST. 
Endelige oplægsholdere annoceres senere

Teamet bag opførelsen af DTUs bygning 310
Endelige oplægsholdere annoceres senere
 
Networking over et glas vin

 Tid:
Torsdag d. 31 oktober, kl. 15-17
 
Sted:
Rådssalen i Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 København K
 
Tilmelding
Arrangementet er gratis. Tilmelding via mail på lcdk@leanconstruction.dk senest omsdag d. 30 oktober. Ved afbud senere end d. 30. oktober opkræves et no-show fee på 350 kr. + moms. Bliver du forhindret, er du dog velkommen til at sende en kollega i dit sted.