Frontløbere i byggeriets processer

Medlemsmøde i Lean Construction DK med V2C d. 6 september i Valby om Lean Commissioning (Cx)

Lean Construction-DK og V2C inviterer til medlemsmøde om Lean Commissioning (Cx) og re-organisering af byggeriets kompetencer.

 

Commissioning (Cx) er et godt eksempel på nye ideér, der skal få effektiviseret byggeprojekter og skabt bedre styring af tid, økonomi og kvalitet ved at tage fat på arbejdsprocesserne og byggeriets flow.

 

Cx er et voksende forretningsområde for rådgivere, et uomgængeligt punkt for byg- og driftsherrer i en tid med tekniktunge bygninger, men også et add-on til byggeriets eksisterende proces og varighed. 

 

 Så hvordan sikrer vi at det bliver et værdiskabende add-on, som ikke drukner i travlhed, forsøg på at afgrænse sin risiko og fastholde hinanden i kendte roller?

 

Med udgangspunkt i commissioning inviterer vi til oplæg og debat om:

 

  • Hvad er Lean Commissioning Cx og hvordan spiller det sammen med Lean Construction?
  • Procesoptimering: Hvad kan Lean Construction lære af Lean Commissioning og vice verse?
  • Uvildighed og ansvar.Er det hensigtsmæssigt for effektiviteten i byggeprojekter, at de samme rådgivere har både projektering, byggeledelse og tilsyn? 
  • Byggeriets kompetencer. Kan vi se mere dynamisk på hvilke kompetencer, der skal til for løse opgaver? Kan byggelederen være commissioningansvarlig, bygherren have projektering i eget hus og entreprenøren have det digitale ansvar?

 

Diskussionen bliver faciliteret af Lars Blaaberg, der er direktør i V2C og medstifter af Lean Construction - DK.

 

Tid          6. september kl 15-18

Sted       V2C ApS, Torveporten 2 (2. sal), 2500 Valby

 

Tilmelding via mail på: lcdk@leanconstruction.dk