Frontløbere i byggeriets processer

LIPS 2016 - Åben for tilmeldinger

Hør erfaringer fra de bedst styrede Lean Construction projekter i den offentlige sektor.

12-14 September 2016, Helsingør, Danmark

Lean Construction i den offentlige sektor for først gang i Skandinavien!

Med nyt fra EU Kommissionen om Lean Construction som et muligt værktøj til at forbedre produktivitet, og prominente talere om: 'Myter eller juridiske hæmninger i offentligt byggeri?' bliver du nødt til at lægge billet ind på en plads!

Forbered dig på at blive både klogere og inspireret! - Tilmeldingen til LIPS 2016 er åben, hvor de gode erfaringer med Lean Construction i offentligt byggeri fra hele verden skal deles og debatteres.

Vi har skræddersyet program, hvor repræsentanter fra topledelse, projektledelse, arkitekter, bygherrer, fagforeninger og universiteter præsenterer og debatterer de vigtigste fremskridt inden for organisering, implementering og hvordan man høster frugterne af Lean Construction.


12 September: National Workshop dag

13 September: International konference dag 1

14 September: International konference dag 2

Få indsigt og inspiration til hvordan Lean Construction kan være et fundament for f.eks. DGNB og Commissioning, og hvordan arbejdsmiljø og sikkerhed bliver bemærkelsesværdigt forbedret.

Men LIPS handler ikke kun om risiko og jura. For at opnå de bedste resultater med Lean Construction er der behov for at tage hånd menneskelige faktor - Lean handler om at få løst opgaver til tiden, på den bedst tænkelige måde, uden at gentage dumme fejl, og det er lige præcis derfor motiverede og selvstændige personer er hjørnestenen i succes med Lean.

Det kræver øvelse - og du får indsigt i best-practice fra hele verden, ikke bare om hvordan du angriber byggeprocessen, men også hvordan du bedst organiserer byggeprocessen, fra den offentlige bygherre, med at det politiske påstyr der foregår, til rådgivere, entreprenører, håndværkere, slutbrugere og samfund.

Læs mere her, og følg med på hjemmesiden - Vi opdaterer løbende programmet.

Vi ses i Helsingør!