Frontløbere i byggeriets processer

Lean Construction i fremtiden


5. december sætter vi kursen for det nye Lean-netværk og kigger samtidig tilbage på 18 år med Lean Construction i Danmark. 

 
Vær med, når vi tager en tur igennem Lean Construction-DK foreningens historie, og tager jer som medlemmer i ed, når vi skal sætte kursen for det fremtidige netværk i Værdibyg. Når vi runder historien, kan vi selvfølgelig ikke komme uden om Sven Bertelsen, som desværre døde i september. På dagen vil vi mindes hans store indsats for Lean Construction i Danmark.
 
Herefter retter vi fokus på fremtiden, og sætter spot på, hvor Lean Construction er på vej hen, og hvordan vi ser udviklingen i Danmark. Dette både med perspektiver fra Lean Construction-DK og Værdibyg, hvor det fremtidige netværk vil ligge.
 
Til sidst fejrer vi overgangen til den nye netværksform, og spørger jer som medlemmer – Hvor skal det nye netværk sætte ind, og hvordan?

Traditionen tro vil der efter det faglige program være netværk med både glögg og æbleskiver.
 Program:

Lean Construction DK foreningen – Historie, impact og Lean-forkæmpere
v. Pernille Walløe 
 
Lean i fremtiden: Hvor står vi nu, og hvor vil vi gerne hen?
v. Jakob Lemming og Rolf Simonsen
 
Lean Construction-netværket i fremtiden – Hvor vil I gerne hen? - Workshop
v. Jakob Lemming og Rolf Simonsen
 Tid:
Torsdag d. 5 december, kl. 15-17
 
Sted:
Aulaen i Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, 1300 København K
 
Tilmelding
Arrangementet er gratis. Tilmelding via mail på lcdk@leanconstruction.dk senest onsdag d. 4 december. Ved afbud senere end d. 4 december opkræves et no-show fee på 350 kr. + moms. Bliver du forhindret, er du dog velkommen til at sende en kollega i dit sted.