Frontløbere i byggeriets processer

Kom til julestue 8. december om Strategiske partnerskaber

Julestue med strategiske partnerskaber

Så er det tid til at se fremad mod 2017, hvor foreningens markante aktiviteter i 2016 sikrer Lean Construstuction en plads på dagsordnen:
Københavns Kommunes udbud om strategiske partnerskaber


Det ene af de to vindende byggeteam er mangeårigt medlem af LCDK Enemærke & Petersen, og foreningens medlemmer er stærkt repræsenteret blandt de i alt ti prækvalificerede teams.

BYG TIL VÆKST-Lean/Vinder af procesprisen 2016
"Lean-konceptet er noget, der trender i byggebranchen, og det er spændende at følge med i, hvad end man ønsker at implementere fulde pakker eller elementer af tankegangen (Byggechef fra Nyt OUH, Karsten Skettrup)"

 

"Ud over at håndværkerne var meget tilfredse over at kunne komme til, har projektet medført fem-otte procent mindre spild. Eksempler på spild kan fx være ventetid, omarbejde eller sygefravær (Sagt om Odeon)"

 

LIPS-konferencen 2016
 "LEAN is an instrument to achieve Statsbyggs vision and strategy, portfolio cost, time and quality targets, project specific targets (Norske Statsbygg)"

 

LCDK arrangement november 2016
"Lean construction er nu en del af regionens projektmodel. Gennem erfaringer fra projekter har regionen også udviklet de krav man vil stille som minimum og hvordan de bydende kan tilbyde løsninger og processer inden for lean construction som grundlag for tildeling" (Region Nordjylland som i øvrigt var en af de fire spidskandidater til Procesprisen)

 

Program torsdag den 8. december 2016 kl. 15:00-17:00

 

15.00  Velkomst - Jakob Lemming, formand for LC-DK

 

Viden-om! Strategiske partnerskaber i Københavns Kommune set fra vinder og bygherre med særlig fokus på processerne
Lars Jess Hansen, forretningsområdedirektør, Enemærke & Petersen
Nina Skjøt-Pedersen, projektleder, Byggeri København

 

16.00 Netværk, glögg & æbleskiver

 

17.00  Tak for i dag - og god jul

 

Alle er velkomne

 

Sted: 
Bygningskulturens Hus - Borgergade 111 - 1300 København K

Tilmelding:

Det er gratis at deltage, men der er et no-show fee på 150,-. Tilmeldingsfrist for arrangementet senest samme dag kl 12 på mail lcdk@leanconstruction.dk