Frontløbere i byggeriets processer

Hvorfor kører byggeriet stadig i samme spor som for 10 år siden?

Lean Construction er sammen med DTU i gang med et projekt om barrierer for procesforbedringer i byggeriet, hvor vi undersøger hvorfor effektiviteten i byggeriet ikke er blevet bedre i løbet af de sidste mange år, selvom der er en bred række af værktøjer til at forbedre det. - Altså hvilke barrierer der er for at få den gode proces.

Hjælp os, ved at bruge 10 min på at besvare dette spørgeskema

Alle der besvarer spørgeskemaet er med i lodtrækning om 2*2 billetter til Building Awards 2018, til en værdi af 2.995 pr stk. 

 

Om projektet:

I projektet er der defineret en række barrierer igennem kvalitative interviews, der skal kvalificeres og nuanceres igennem en spørgeskemaundersøgelse.

Resultatet af projektet er en rapport der kommer ud til efteråret, med 10 gode råd til branchen om hvordan barrierer for procesforbedringer kan overkommes.

 

Building Awards 2018

Building Awards 2018 har til formål at profilere byggeriets værdiskabelse i samfundet og hædre de aktører eller projekter, som udmærker sig og skaber en forskel. Fra innovative løsninger, energibesparende projekter til et klimavenligt udsyn med fokus på miljø og cirkulær økonomi. Alt sammen byggetekniske udfordringer, der er med til at gøre vores verden til et bedre sted - også om 100 år.

Building Awards 2018 afholdes d. 9. november 2018. Her uddeles en række prestigefyldte priser herunder Boligfonden Kubens Procespris og Bygherrepris.


Læs mere om Building Awards 2018