Frontløbere i byggeriets processer

Erfaringer og resultater med Lean Construction i renovering af almene Boliger AFLYST

Hvilke resultater kan du opnå med Lean Construction på renovering af almene boliger, og hvordan skalerer du proceskonceptet og finder lige præcis de værktøjer der giver værdi på dit projekt?
 
En fokuseret indsats på processerne kan hjælpe byggeprojekter til at køre smurt. Men projekter er vidt forskellige, og den nødvendige indsats der giver værdi kan derfor også veksle meget fra projekt til projekt. Et godt sted at starte er altid værktøjerne og metodikkerne fra Lean Construction, men hvordan kommer du i gang, og hvordan vælger du til og fra i det enkelte projekt?
 
Kom med til medlemsmøde om Lean i renovering af almene boliger, når AL2Bolig, E&P og Byg til Vækst deler ud af erfaringer med brug af Lean værktøjer og metoder i tre konkrete eksempler: 

  • Himmerlands Boligforening
  • Langkærparken
  • Korsløkkeparken


Her sættes der fokus på hvordan Lean Construction skaleres og hvordan processerne løbende forbedres igennem projekter.

På medlemsmødet præsenteres erfaringer med udgangspunkt i de konkrete projekter, og der lægges op til diskussioner og sparring med deltagere.


 

Programmet for eftermiddagen er:
 
Velkomst 

Erfaringer fra Langkærparken
v. Teknisk chef Peter Westergaard, AL2Bolig og Projektleder Anders Risgaard & Projektchef Peter Henneberg, Enemærke & Petersen
 
Et projekt under udførelse, med interne og eksterne udfordringer
v. Projektleder Rasmus Hjorth, Himmerland Boligforening
 
Boligbyggeri i Korsløkken, Odense
v. Sekretariatschef Susanne Toftager, Byg til Vækst
 
Debat 

Rundvisning i området ved AL2Bolig
Tid:
Torsdag d. 7 februar 2018, kl. 14.00-16.30
 
Sted:
Multisalen hos AL2Bolig, Langkærvej 2F, 8381 Tilst.
 
Tilmelding
Arrangementet er gratis. Tilmelding via mail på  lcdk@leanconstruction.dk  senest tirsdag d. 5 februar. Ved afbud senere end d. 5 februar opkræves et no-show fee på 350 kr + moms. Bliver du forhindret, er du dog velkommen til at sende en kollega i dit sted.