Frontløbere i byggeriets processer

Ekstraordinære processer – Mød de 3 nominerede til Procesprisen 2018

Lean Construction-DK inviterer til medlemsmøde d. 4. marts, hvor vi stiller skarpt på processen hos hver af de tre nominerede til Procesprisen 2018. Du får konkrete eksempler på, hvordan hver af de nominerede har udfordret de 'normale' processer, den læring de har taget med og hvor de nye processer har været værdiskabende.

 ARRANGEMENTET ER AFLYST

Boligfonden Kubens Procesprisen 2018 blev uddelt på Building Awards 2018, hvor byggeriet sammen fejrede de bedste initiativer, produkter og processer i 2018. Procesprisen blev som aftenens sidste pris vundet af Forsyningssamarbejdet Vandpartner, for deres mangeårige arbejde med at skabe en ny samarbejdskultur i vandbranchen. Vandpartner vandt blandt 3 nominerede til prisen, der udgjorde et exceptionelt stærkt felt:

  • Forsyningssamarbejdet Vandpartner, som fornyer vandledningsanlæg og spildevandsledningsanlæg i Odder, Favrskov og Aarhus
  • Renovering af Plejecenter Hørgaarden på Amager for gode processer og bedre funktionelle løsninger gennem klare krav til samarbejde og gennemsigtighed fra bygherren 
  • Brancheinitiativet Bedre Bundlinje, som udvikler lean-værktøjer og guidelines til at løfte byggebranchens processer


På medlemsmødet vil du møde de tre nominerede, få indblik i deres værdiskabende processer og den læring, der kan tages med til andre projekter.
Læs mere om hver af de nominerede her.

Procesprisen 2018 bød på en hel række af spændende historier, der spændte over nye samarbejdsformer, initiativer til at forbedre processerne i branchen, kulturforandringsprojekter, inddragelse af brugere og projekter, hvor man med gængse Lean-værktøjer havde forbedret processerne markant.
Du kan læse mere om alle de nominerede til Procesprisen her.Programmet for eftermiddagen er:
 
Velkomst 

Brancheinitiativet Bedre Bundlinje
v. Michael Dalsgaard & Ask Hesselager
 
Plejecenter Hørgaarden - mere end 'bare' renovering'.
v. Katrine Hald, projektchef NCC, Nils Andersen, bygherrerådgiver Holteprojekt, Mette Høgel, projektleder KAB

PAUSE 

Forsyningssamarbejdet Vandpartner
v. Karina Topp, Programchef, Aarhus Vand
 
Opsamling

Netværk m. vin og snacks

 
Tid:
4 marts, kl 14-16
 
Sted:
BAT-Kartellet, Kampmannsgade 4, 1790 København V
 
Tilmelding
Arrangementet er gratis. Tilmelding via mail på lcdk@leanconstruction.dk senest fredag d. 1 marts. Ved afbud senere end d. 2 marts opkræves et no-show fee på 350 kr + moms. Bliver du forhindret, er du dog velkommen til at sende en kollega i dit sted.