Frontløbere i byggeriets processer

Byg til Vækst fejrer Procesprisen 2016

Byg til vækst fejrede d. 16 november at have vundet Lean Construction-DK og Boligfonden Kubens Procespris 2016. Med prisen fulgte 100.000 kr til afholdelsen af et fagligt arrangement, og dette arrangement blev afholdt på Odense Rådhus d 16 november. Læs mere om Byg til vækst samarbejdet her!

 

 

En af grundende til at Byg til Vækst vandt procesprisen, er fokus på det gode samarbejde på byggepladsen. "Der er altid lidt knas på store byggerier, men man kan minimere det meget med god kommunikation, siger Jan Østergaard Nielsen" Med ugentlige Lean-møder imellem sjakkende har Byg til Vækst skabt gode forudsætninger for samarbejdet imellem sjakkene på pladsen, der har nydt godt af "Smukt vejr" hele vejen igennem projektet. Læs mere i 3F's artikel: Sjakkenes Triumf her!

 

Med de gode resultater ved anvendelsen af Lean Construction principper har Byg til Vækst skabt et springbræt for godt samarbejde i de næste store projekter i Odense, bla. Det ny Odense Universitetshospital og Odense Letbane. Læs mere i Fyns Stiftstidendes

Ca. 155 personer var mødt op på dagen, der både bød på fagligt indhold og festtaler. Byg til vækst er Byg til Vækst er ejet af de 10 fynske kommuner med det mål at skabe vækst og arbejdspladser for bygge- og anlægsbranchen på Fyn.

Læs mere om Byg til Vækst her!