Frontløbere i byggeriets processer

Varig udvikling med Lean Construction

06/02/2020


I forlængelse af Lean Construction-DKs analyse af barrierer i byggeriets virksomheder, kan du på dette temamøde blive klogere på den forandringsproces, som er nødvendig for at kunne sikre en udvikling henimod mere effektive byggeprocesser.


Til temamødet vil du få indblik i veje til hvordan du sikrer stabil udvikling i din virksomhed, og hvordan du forankrer nye metoder effektivt i en omskiftelig branche, hvor nye ideer, koncepter og dagsordener konstant slås om vores opmærksomhed og indsatser. Hør bl.a. hvordan Enemærke & Petersen har arbejdet med udvikling af deres lean-processer i mere end 15 år, hvordan man arbejder med motivation og incitamenter i det store Lower Thames Crossing projekt i London, samt konkrete værktøjer og anbefalinger til at sikre at man både udvikler og forankrer nye metoder i sin virksomhed. Sidst får du mulighed for at dele erfaringer og resultater med andre deltagere.

Mød blandt andet: Lars Jess Hansen, forretningsområdedirektør hos Enemærke & Petersen, Randi Christensen, Teknisk direktør (Lean) hos COWI samt Jakob Brøndsted og Mads Lomholt, partnere i Implement Consulting Group.

Tid:
Torsdag den 6. februar kl. 14-17

Sted:
Bygningskulturens Hus, Borgergade 111, Aulaen

 

Program:

Velkomst, Introduktion til det ny netværk og dagens program
v. Rolf Simonsen, Værdibyg

Udvikling og forankring af lean Construction gennem 15 år
v. Lars Jess Hansen, forretningsområdedirektør hos Enemærke & Petersen A/S

Motivation og incitamenter i arbejdet med Lean Construction på Lower Thames Crossing, London
v. Randi Christensen, Teknisk direktør (Lean) hos COWI

Pause

Udvikling og forankring af innovationer i virksomheder
v. Jakob Brøndsted og Mads Lomholt, partnere i Implement Consulting Group

Debat, diskussion og erfaringsudveksling

Tak for i dag


Tilmelding:
Tilmelding via dette link: Læs mere og tilmeld dig her

Værdibyg og Lean Construction-DK er fusioneret
Lean Construction-DK er ved årsskiftet 2019/20 fusioneret med Værdibyg. Værdibyg er et initiativ, der i 2008 blev oprettet af byggeriets brancheforeninger. Lean Construction-DK er ophørt som selvstændig forening, men beholder sit navn, og brandet lever videre som et netværk i Værdibyg.

Udover at udvikle og formidle værktøjer og vejledninger, vil Værdibyg fremadrettet også søge et tættere samarbejde med byggeriets virksomheder, samt sikre bedre samspil mellem forskning, udviklingsinitiativer og praksis.