Frontløbere i byggeriets processer

En dag med professor og lean-ekspert Glenn Ballard

23/09/2020


Rykket til d. 23/9 2020. Her kan du møde professor og Lean-ekspert Glenn Ballard til to seminarer, hvor du vil blive inspireret til nye måder at forbedre, optimere og effektivisere byggeprocesser og samarbejde på.

 

Lean Construction-DK Netværket inviterer til to seminarer, hvor du kan møde professor og Lean Construction-ekspert Glenn Ballard, der er medstifter af Lean Construction Institute (LCI) og en af hovedkræfterne bag udviklingen af Lean Construction i USA og i resten af verden

Glenn Ballard er en dygtig formidler, der med nye vinkler, anbefalinger og konkrete værktøjer fra lean-universet vil inspirere dig til nye måder at forbedre og optimere byggeprocesser på.

 

Dagen er bygget op om to seminarer:

 

Seminar 1: Target Value Design

På det første seminar fra 9.30-12.30 er hovedfokus på Target Value Design (TVD),  som er en metode til budgettering og styring af økonomi i projekter, hvor man inddrager både rådgivere og udførende tidligt i processerne. I oplægget vil Glenn præsentere eksempler på vellykkede TVD-projekter og i den efterfølgende dialog, vil vi sammen gå i dybden med udfordringer og muligheder ved metoden.

 

Seminar 2: Last Planner System, og den nyeste udvikling

Dagens andet seminar forløber mellem 13.30-16.30, og her vil hovedfokus være på den nyeste udvikling inden for Last Planner System (LPS), et verdenskendt planlægningsværktøj, der har til formål at maximere værdi og reducere spild i arbejdsprocesserne ude på byggepladserne. Som manden bag grundlæggelsen af værktøjet inden for byggeriet, vil Glenn Ballard tage dig ind bag kulisserne og give dig indsigt i de nyeste strømninger inden for værktøjet, så du på den måde får viden om nye muligheder og erfaringer, og en generel forståelse for, hvad værktøjet kan.

 

Der er både mulighed for at deltage i ét af seminarerne eller dem begge.

Seminarerne er gratis for medlemmer af Lean Construction – DK Netværket.

 

Tilmelding:
Tilmelding via dette link: læs mere og tilmeld dig her

Tid:
23/9 2020

Sted:
BLOX, Bryghuspladsen 10, 1473 København

Pris:
Gratis for medlemmer af Lean Construction-DK netværket (læs om medlemskab her).

 

Praktiske informationer

Priser for ikke-medlemmer:

  • Formiddagsseminar om Target Value Design, 9.30 – 12.30: 1.800 kr. ex. moms
  • Eftermiddagsseminar om den nyeste udvikling inden for Last Planner System 13.30-16.30: 1.800 kr. ex. moms
  • Begge seminarer: 3.000 kr. ex. moms

OBS: Arrangementet vil forgå på engelsk

 

Vi forbeholder os retten til at opkræve et udeblivelsesgebyr på 400,- DKK ekskl. moms ved udeblivelse fra arrangementet uden at have meldt afbud.

Hvis du bliver forhindret i at deltage i arrangementet, er du velkommen til at sende en kollega i stedet, hvis blot du sender os en e-mail på lcdk@leanconstruction.dk og oplyser os om ændringen. Eventuelt afbud skal ske skriftligt på samme mail.

Vi forbeholder os retten til at sætte et maksimum på antal deltager pr. medlemsvirksomhedVærdibyg og Lean Construction-DK er fusioneret
Lean Construction-DK er ved årsskiftet 2019/20 fusioneret med Værdibyg. Værdibyg er et initiativ, der i 2008 blev oprettet af byggeriets brancheforeninger. Lean Construction-DK er ophørt som selvstændig forening, men beholder sit navn, og brandet lever videre som et netværk i Værdibyg.

Udover at udvikle og formidle værktøjer og vejledninger, vil Værdibyg fremadrettet også søge et tættere samarbejde med byggeriets virksomheder, samt sikre bedre samspil mellem forskning, udviklingsinitiativer og praksis.