Frontløbere i byggeriets processer

Er den danske byggebranche Lean nok?

22/04/2020


Lean-tilgangen er udbredt i mange industrier og er med til at sikre øget effektivitet gennem simple og effektive værktøjer, som skaber forandringer i hverdagen. Spørgsmålet er dog om den danske byggebranche effektive nok, når det kommer til de helt store byggeprojekter? Hvor langt er vi egentlig med f.eks. digitalisering, processer og præfabrikation? Det er nogle af de spørgsmål som vil blive diskuteret, når I kan komme med Lean Construction-DK på besøg på en af Danmarks største byggesager ’Nyt OUH’ på Fyn.

Kom med Lean Construction-DK på besøg på en af Danmarks største byggesager ’Nyt OUH’ på Fyn

Kom med Lean Construction-DK på besøg på en af Danmarks største byggesager ’Nyt OUH’ på Fyn


Kom og bliv inspireret af resultater fra et succesfuldt projekt, og hør bygherren Region Syddanmark fortælle om, hvilke krav de stiller mht. effektive byggeprocesser og digitale løsninger.

 

Tid:
22. april 2020

Sted:
Byggepladsen Nyt OUH, Glisholmvej 2A, 5260 Odense S

Tilmelding:
Tilmelding via dette link: læs mere og tilmeld dig her

 

Værdibyg og Lean Construction-DK er fusioneret
Lean Construction-DK er ved årsskiftet 2019/20 fusioneret med Værdibyg. Værdibyg er et initiativ, der i 2008 blev oprettet af byggeriets brancheforeninger. Lean Construction-DK er ophørt som selvstændig forening, men beholder sit navn, og brandet lever videre som et netværk i Værdibyg.

Udover at udvikle og formidle værktøjer og vejledninger, vil Værdibyg fremadrettet også søge et tættere samarbejde med byggeriets virksomheder, samt sikre bedre samspil mellem forskning, udviklingsinitiativer og praksis.