Årsmøde i Lean Construction Danmark

2016-03-11T00:00:00

Årsmøde 2016

 

Man vs. Machine?

 

Proces og teknologi i byggeriet

 

sluseholmenEr vi modne til at begynde at indløse de potentialer, som branchen har talt om i så mange år, ved at inkludere digitale muligheder i byggeriets processer?

Klik her for program for Lean Construction- DK's 12. årsmøde, hvor vi vil se nærmere på, hvad der skal til for at indfri potentialerne, og hvordan vi sammen kan udvikle branchens produktivitet herunder

  • hvordan digitalisering kan styrke de gode processer
  • forudsætningerne for god integration af proces og digitalisering

BIM bruges i højere grad til at understøtte processerne på store projekter. Virtual Design and Construction (VDC) giver mulighed for at simulere byggeprocessen digitalt inden man sætter i gang på byggepladsen. Smartphones og tablets gør det muligt at underbygge kommunikation og koordinering på tværs af byggeprojektets parter. Hurtige registreringer og opdateringer gør det muligt for håndværkerne at få hurtigere svar og kunne arbejde mere effektivt i hverdagen. Med andre ord kan byggeprocessen optimeres ved brug af disse værktøjer.

Alle disse ting kommer på dagsordenen, hvor vi vil trykprøve om vi er klar til de digitale processer og drøfte, hvad der skal til for at indfri potentialerne.

På konferencen kan du bl.a. møde:

  • Christian Lerche (direktør, bips)
  • Jan Buur Frederiksen, (produktionssupportchef, Enemærke & Petersen a/s)
  • Kristian B Pedersen (direktør, Exigo)
  • Martin Van Der Watt (Projektchef, Juul & Nielsen)
  • Niels Falk (divisionsdirektør VDC, MT Højgaard)
  • Rasmus Fuglsang Jensen (Ingeniør, Vejdirektoratet)

Efter de faglige indlæg 'bygger vi bro' til netværksdelen med Sebastian Nybo, en af landets førende foredragsholdere og ledelseskonsulenter, som med vid og humor perspektiverer digitaliseringen i forhold til adfærd, ledelse og kultur.

Hent programmet her og tilmeld dig her.

Årsmødet er gratis for alle, men foreningen forbeholder sig ret til at opkræve no-show gebyr på kr. 325,-.


(billede: Kontraframe.dk)