Årsmøde i LCDK - Bryd barriererne i byggeriet!

2018-03-08T00:00:00

Årsmøde 2018 sætter kikkerten for øjet og ser på det lange perspektiv - hvordan bryder Lean Construction barriererne og skaber værdi i branchen?

 

Tidligere årsmøder i Lean Construction har alle vist fordele og produktivitetsgevinster ved at arbejde struktureret og systematisk med Lean Construction.

Men årsmøderne har også bekræftet, at indgroede vaner, uhensigtsmæssige processer, manglende kommunikation og dårligt samarbejde står i vejen for at forløse dette potentiale.

Så når alle er enige om, at der er al for meget, og unødigt, spild - og der er en række gode erfaringer med hvordan man kan reducere dette spild, hvad er det så der blokere? Og hvad er det for håndtag de drejer på, de, der lykkes?

 

Bryd barriererne for procesforbedringer i byggeriet

På årsmødet har vi som mål at komme et skridt nærmere hvordan vi kan bryde barriererne og få indløst potentialet. Som inspiration til rejsen får vi bl.a. top-executive inspiration fra foreningens tidligere formand, Randi Muff Christensen, der i sin egenskab af Lean Manager for Lower Thames Crossing bl.a. fortæller hvilken rolle lean spiller i en moden leanorganisation.

 

Se programmet for dagen her 

 

Det hele foregår:

Den 8. marts 2018 kl. 09.30-17.00

Bygningskulturens Hus

Borgergade 111

1300 København K

 

Tilmeld dig og kollegaer ved at sende en mail på lcdk@leanconstruction.dk

 

Deltagelse på Årsmødet er gratis ved tilmelding, men der opkræves no-show fee på 250,- ved udeblivelse eller afmelding senere end tirsdag d.6 marts kl 12 . Feet er for at minimere spild, så hvis du sender en anden, eller melder fra senest tirsdagen før kl. 12, undgår du no-show fee.